Sunday, 5 February 2012

RESEARCH....

Assalamualaikum..

Emm..ari ni tibe2 jew tangan nie rajin nak update blog..mybe sebab tgh boring, almaklumla skrg nie tgh cuti..so ramai student lik kg...aku?mls nak lik, lagipun asgmnt bnyak..huhu...even ade gak yg xlik, tapi xramai la..kalau nak ikotkan wing aku, ade 2 or 3 org jew...actually ade sorang romate aku xbalik, tapi tibe2 ari sabtu smlm dye ckp nak lik, tapi lik Kuantan..xtau la uma sapew, coz dye org klntan...em, ingt after lik research ari tu nak update blog, tapi xberkesempatan...

ok, ari tu g wat research kat Library UTM,Skudai...1st time la smpai area JB kan...before g library tu, group ktowg g Jusco jap coz terlupe nak beli gift tok staff yg akan provide maklumat kat ktowg nanti...pikir punye pikir ktowg decide nak belikan buku, then ktowg g la Bookstore MPH...kebetulan aku pon xgune agy baucer RM200 yg kerajaan bgi kat setiap student IPTA  mahupun IPTS...tapi aku xabes gune pon, jas gune RM100 n topup ckit duit aku...

tinggal agy RM100.. =)


so, kalau korg nak tau ape je buku2 yg aku beli, jom kte usha2 gambar2 kat bwh..

MPH Bookstores..

2 buku yg mari membaca tu tok my younger brother,
yg novel tu baru buku aku n the last 1, for my mum...

xbnyak gambar pon coz yg lain2 ade kat kamera k.ida...orite,see uollss next time..

2 comments:

suha said...

best best!. lagi rm100, akak belanja sue ya?? heheee :)

d-are said...

hehehe... :)

nOW pLayiNg