Sunday, 29 January 2012

SUPRO(Sukan Antara Program)...

Assalamualaikum..

hye, korang...em, lame kte xupdate blog kan..huhu...bukan ape, tangan ni mls nak menaip sbnarnya, hehe..ok, xnak pjg2 kan citer, so lets continue...ari ni aku gembira sgt2, sebab ape??toink..toink..sebabbbbb team aku dpt tempat ke-2 dlm game volleyball sempena SUPRO yg telah berlangsung selama 2hari (smlm n ari ni)..sblum ni ktowg main pon pernah dpt no.3, n sygnya xmerasa dpt medal coz yg dpt medal jas tempat 1 n ke-2 je...akhirnya kali nie aku merase gak..Alhamdulillah, syukur sgt2...lagipon skrg ni aku  tgh study disemester yg terakhir, at least adela kenangan aku kat universiti nie...cewaahhh...

ni aku nak meluahkan rase sedih sebab tadi mase final game men volleyball tu ade sorg team aku ckp aku nie main xok...kate aku amek bola xbetul la, taula dye atlet karisma, tapi xperlu la ckp cm tue...seyes aku memg down mase dye ckp cm tue..kebetulan lak ade sorg kwn aku yg jadi reserve nak replace tmpat aku...itu aku xkesah la, tapi yg betul2 wat aku keciiikkk ati sgt yg team member aku tula...mase dye ckp tu aku cm nak nanges, tapi aku cepat2 cover...nti org pikir pe lak...

n then, biler aku tgk dye men, same jew...nak kate org, last2 amek kau...aku gembira sgt...even xdpt johan pun, aku still gembira coz disebabkan dye wat aku cm tu, Tuhan tu Maha kuasa...dye xbagi ko dpt johan...ade hikmah disebalik org yg teraniaya cm aku nie...yela, bukan nya aku xmen betol2, maslahnya korg yg xde kerjasama nak amik bola tue...tula, kesalahan org lain korg nampak, tapi kesalahan diri hampeh...

k la, mls nak ckp bnyak2...nanti wat sakit ati jew... :(

tapi ape2 pon aku nak kongsi dgn korg beberapa gmbar kemenangan ktowg petang tadi...






4 comments:

cahaya mata said...

congratz kak dya..biarkn ape org nkkate, yg penting dah wat the best!! proud to be DIIM student!! yeay!! =)

d-are said...

tq ain..thats right...akq pon mls nak pikir sume tu, sebab mesti ade hikmah disebalik ape yg terjadi... =)

suha said...

tahniah kak dya!!!!!!!!

akak memang pro main volleyball kan? dulu pun akak masuk jugak.

pedulikan kata orang kak. orang perasan je cakap orang lain tak bagus. yang penting akak dah buat terbaik. ^_^

d-are said...

ala,xde la pro mane..disebabkan akq minat,tu yg nak join..hehehe..btw thanks..

n now,i don't care what they are talk about...hehehe..benda dah lepas pon,

nOW pLayiNg