Tuesday, 22 November 2011

Bertemu kembali...

Hye kwn2..selamat bersua kembali...mane xnya, dah bapew lame aku xmengupdate blog kan? Emm...rase nya dekat sebulan lebey dah...so, kali nie aku ade entry baru nak citer...

19/11/2011, aku g daftar kolej after MUET...aku daftar pas waktu upk rehat coz abes MUET dekat kul 1..so, sementara nak tunggu g daftar kolej, aku pegila tgk list name coz nak tau aku dpt bilek mane...tup..tup..rupa2nya aku dpt bilek yg same...then aku cek agy sapew yg dpt 1 bilek dgn aku...finally, i got 2 new roomate...my x-roomate sblum ni ade yg dpt bilek baru n kolej baru..emm,untungla kan Wahi & Sue...dpt kolej baru(Suluk Belingkung)...a.k.a SB...peh ni mesti kte jrg jumpa dah...huhu...Anis lak dpt bilek kat blok depan..tahniah ye anis...

K, now kte citer lak psl roomate baru aku...owh, lupe lak nak gtau..mase ari sbtu tu, jas aku je yg dah daftar masuk bilek..yg agy 2 org roomate aku daftar keesokan arinya...sorg part6 (kos DBST) n sorg agy part2 (kos akaun)...emm, agak boring gak la dgn roomate baru kali nie...rase bilek ni sunyi cm xde org...huhu...diowg lak masing2 wat hal sendiri...mcm xperamah jew diowg nie, sepatah aku ckp, sepatah diowg jwb...memg agk bosan r..tapi xtau la lau mula2 nie jew diowg cm tu, mane tau peh nie diowg bertambah mesra ke kan...emm, tapi serius skrg ni rase boring sgt2...huhuhu...tibe2 teringt kat Anis, Sue & Wahi...rindu r kat korg...korg ingt kat akq x..hehe...

Em,k la smpai cni dulu cerita kte ye...mata pon dah mengantok...k,daa sume...

4 comments:

Cik Tetra said...

akak..kite rindu gile ngn akak and anis..sumpah rindu gile..kan best kalau dpt jadi roomate lg..huhu..xpe2..wlpun x same bilik lg..tp kite still roommate.. :)

nomu..nomu..nomu..nomu..chua.. :)

<3 <3 <3

Cik Tetra said...

akak..kite rindu gile ngn akak and anis..sumpah rindu gile..kan best kalau dpt jadi roomate lg..huhu..xpe2..wlpun x same bilik lg..tp kite still roommate.. :)

nomu..nomu..nomu..nomu..chua.. :)

<3 <3 <3

suha said...

rumate baru mungkin amik masa sikit. takpe lama lama okay lah tu kak.

rindu jugak nak berbual dengan akak. selalu akak dekat meja sebelah je kan. sekarang sebelah dah jadi katil. huu

akak take care. ada masa kita jumpa :]

d-are said...

Su: em,maybe kowt...tula,nak sembang2 dgn su pon xley dah...

nOW pLayiNg