Sunday, 4 December 2011

Outing... :)

Em..nak citer pasal ape eak outing kali nie...owh,ok...1stly thanks to Ain, coz sudi temankan akq g outing semalam...kebetulan lak kte pakai color sama, kan2?...memg xrancang pon...ktowg gerak g bus stop dlm kul 10pg cam tu...tpi, belum sempat ktowg nak duduk kat bus stop tue, pak cik bas kuning dah nak gerak...alhamdulillah, xyah la nak tunggu lame2...hehe...

then, smpai kat bandar segamat, ktowg teros g masok bilion..usha2 cikit dlm tue..bukan usha org k, usha brg2...dah abes ktowg tawaf kat dlm bilion tue, ktowg g nirwana lak...kat nirwana baru aku bershopping2 cikit...hehe...ain plak xde pe2 yg nak dibeli, coz dye just nak g fairytale...nak tgk brg2 favorite dye..haaa...ce teka ape agaknya brg favorite cik ain kte nie..urmm...jeng2, ofkoz "Hello Kitty"...


pas g nirwana, baru ktowg g fairytale...1st, ktowg masuk fairytale yg kat area Old Taste...abes usha2 kat situ, ktowg masok avon lak..nak tgk kot2 ade brg2 makeup yg de wat promosi...then, ktowang move g fairytale yg ke2, kat depan McD...haa...biler dah masuk tu, ape lagi ain teros g kat tempat brg2 Hello Kitty dye...emm, jgn ckp la...memg serba pink je aku tgk...naseb baik mate aku xjadi pink...hahaha...aku plak duk usha bantal yg sgt sweet...dah lame teringin nak beli,actually nak beli bantal nie xde pon dlm list, bak kate ain...hehe...tapi disebabakan time tu ade less, aku pon teros beli....waa...sgt seronok..akhirnya aku dpt jugak bantal yg diidamkan nie...


pas g fairytale tue, baru la ktowg gerak lik UiTM...


aku n ain

my Star...ngeee..nomu..nomu..chua..


4 comments:

suha said...

kak dhia

chemistry dengan waeda kuat ek. dia pun baru beli bantal star tuh tapi warna merah. haha :)

Cik Tetra said...

akak..kite pon ade star tuh..baru beli..heeee..tapi kite neye warne merah..heee kite ni sentiasa sehati sejiwaa laaa..akak nomu..nomu..nomu..chuaa..rindu kat akaka.. <3

cahaya mata said...

alamak hanco haa muke sememeh..hehx.anyway, my pleasure..hihi..i'm having a great time mase outing tu even pnat tp brbaloi since dpt grab hello kitty..jyeahhh!!

d-are said...

sue : ha'ah la sue...akq pon rase cam tue...ngeee...cantikkan star tue.. :D

wahi : tula,akq memg dah lame teringin nak star tue coz dlm dye lembut2 gitu..cam momo..tapi akq still nak yg bentuk star...nmpak plak ari tu wahi dah beli, tu yg xley jadi tue..so,akq decide nak jugak beli...hehe...akhirnya, kte same...memg ade chemistry kte ni agaknya ea...dah la jatoh same2...ops,hehe...

Ain :ala,mane de hanco..elok je cik ain oi...tula,nak sgt kan helo kitty nya tue, so memg puas hati la kan2..smpai akq pon akhirnya beli gak bantal star tue..hehe...

nOW pLayiNg