Sunday, 25 March 2012

Pertemuan yang xdisangka........

Assalamualaikum...

Hai korang...Emm, ari nie ade citer baru...mcm biase, pukul 11 aku pegi mkn kat NR dgn bea,wani,wina & sarah...oleh kerana smlm after abes paper ktowg xdpt nak beli coolblog(maybe xbukak or ktowg yg lmbat), so ktowg decide nak g beli coolblog pas mkn tue...then mase tgh tunggu nak dpt ktowg punya pesanan, tibe2 aku ternampk sorang mamat nie...last aku pernah nmpak mamat nie lau xsilap mase part 2...sebab dye dah part 6...so,ingt dah xde dah jumpa kan...tapi tibe2 pulak ari nie kat tempat coolblog tue aku ternampak dye...

Mula2 mcm xcaye, then tnye kat sorg kwn nie, nmpak x laki yg lalu tadi, actually dye komander...pas tue kwn aku ni ckp yg pakai kemeja putih tu kew...ala,nmpak..komander yg kerek tu kan...so, memg aku bukan silap org la...hehehe, serius xsangka ley terserempak dgn dye plak ari nie...mase aku terpandang kat dye, mamat ni pon mcm pandang kat aku, xtau la sama ade dye cube nak ingt lkat mane dye pernah tgk aku or dye perasan muka aku yg tgk dye mcm terkejut...emm, maybe perasaan aku je kowt...ingt nak usha lame sikit, tapi mcm segan la plak...huhu...xpela, lau ade jodoh maybe kte akn terjumpa lagi....(tibe2 rase cm senang hati)....ok la...setakat ni dulu citernya ea...nanti kalau ade news, kte sambung agy...Bye2... (^_^)

2 comments:

suha said...

orang yang akak admire ya? hhak haaks! suka le teww heheh

d-are said...

hehehe...adela ckit...tpi xmungkin kowt,huhu

nOW pLayiNg